Ravensburger Canavar Avcıları-214327

RAV214327 /

  Tükendi!    Stokta Olunca Haber Ver
GÜVENLİ
ALIŞVERİŞ
HIZLI
TESLİMAT

 Listeme Ekle
Ürünü Paylaş:

Canavar Şehrinde Alarm Var. Yapışkan Canavarlar Firarda. Yapışkan canavarlar çetesi şehri turluyor ve şehir canavarlarını vıcık vıcık yapışkan elleri ile avlıyor. Acaba en çok canavarı kim yakalayacak ve merdivene ilk kim ulaşacak?

Ravensburger Canavar Avcıları-214327

Oyun oynamayı seven çocuklarının eğlenirken öğrenmesini isteyen aileler, onları yepyeni bir oyunla tanıştırıyor. Dünyanın önde gelen oyun üreticilerinden biri olan Ravensburger, hem çocukların hem de ailelerin isteğini aynı üründe yerine getiren bir oyunla benzersiz bir eğlence vadediyor. Ravensburger Canavar Avcıları oyunu, hem çocukların oyun ihtiyacına fazlasıyla karşılık veriyor hem de ailelerin eğitici içerik talebini karşılıyor. Bir oyundan beklenen tüm özelliklere fazlası ile sahip olmasının yanında, anne ve babaların gönül rahatlığı ile çocuklarına teslim edebileceği ürün, tüm ailenin neşe kaynağı olabilecek bir oyun çeşidi olma özelliği taşıyor.

Çocuklar İçin Her Şey Düşünüldü

Ravensburger Canavar Avcıları oyununda, çocukların keyif dolu anlar geçirmesi için tasarlanmış pek çok özellik bulunuyor:

Oyunun ana hedefi olan canavarları yakalama konusunda oyuncuların en büyük yardımcısı olan bu eller, onlara yapışarak ele geçirmeyi sağlıyor. İçeriğinde çocukların sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmayan bu eldivenlerden, 4 adet bulunması sayesinde birden fazla kişi bu eğlenceye ortak olabiliyor.
Firar ederek şehri istila etmeye hazırlanan canavarların yapışkanlı tasarımı,  eldivenlere doğru şekilde yapışmasını sağlıyor. İçeriğinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmayan bu yapışkanlı canavarlar, sevimli tasarımları ile çocukları oldukça keyiflendiriyor.
Oyun içeriğinde bulunan figürlerin ideal boyutları, oyun esnasında oyunculara rahat oynayabilme imkânı tanıyor. Eğlence bittiğinde oyunun içine konulduğu kutunun minimal ebatları, saklama esnasında da kolaylık sağlıyor.
Strateji geliştirme yeteneklerinden başlayarak el becerilerine kadar oldukça geniş bir katkı sunmayı amaçlayan oyun sayesinde, çocukların zihinsel gelişimleri ve küçük motor becerileri birlikte gelişiyor. 
Oyunun parçalarından biri olan oklu çark, ilk önce yakalanması gereken canavarı bulmanızı kolaylaştırıyor. 

Oyun Detayları
Ürün Grubu: Aile
Oyuncu Sayısı:4
Yaş Aralığı: 5 Yaş ve Üzeri
Ürün Materyali: Karton ve Silikon
Eğlenceli Oyunun Kutu İçeriği

Ailece keyifle eğlenceli vakitler geçirmenize imkân veren oyunun ambalaj içeriğinde 4 adet yapışkanlı el, çark ve oyunun sonunda bitişi sağlayan merdiven bulunuyor.

Alman Oyuncak Markası Ravensburger

Puzzle ve oyuncak üretimi konusunda adeta bir dünya markası olan Ravensburger, 2007 ve 2008 yıllarında aldığı ödül sayesinde yılın puzzle üreticisi unvanını almıştır. Markanın ürün yelpazesinde, 2 parçadan 18240 parçaya kadar puzzle çeşidi ve sayısız oyuncak modeli bulunuyor.

Ailece Sosyalleşmenin Mutluluğunu Paylaşın

Ravensburger Canavar Avcıları oyunu, birden fazla kişiyi oyuna dahil ederek dilerseniz arkadaşlar, dilerseniz aile arasında eğlenmenizi sağlıyor. Çocukların sosyalleşmesi adına oldukça önemli olan bu özellik, oynayanlara keyifli saatler vadediyor. Aynı zamanda onların hayal güçlerini geliştirmelerine de katkı veren ürün, büyük küçük herkes tarafından kolaylıkla oynanabiliyor. Zamanlama yeteneğinin son derece önemli olması, çocukların bu alanda da gelişmelerine katkı sunuyor. Bu sayede reflekslerini kontrol etme becerisi de kazanan çocuklar, ilerleyen yaşlarda hayatlarında çok yardımcı olacak pratik bir özellik kazanmış oluyor. Ravensburger Canavar Avcıları oyunu, şehri istila etmeye kararlı canavarları yakalamak üzerine kurulmuş bir oyun olarak çocukların beğenisine sunuluyor. Ancak bunu yapabilmek sanıldığı kadar kolay değil. Zira 4 adet yapışkanlı el aracılığı ile bunu başarmak sabır ve kusursuza yakın bir zamanlama gerektiriyor. Her aşaması büyük bir eğlence ve heyecan vadeden oyunun kazananı, en çok canavar yakalayan olarak belirleniyor. Ancak canavarlar da yakalanmamak için yoğun çaba harcıyor. Oldukça çetin bir rekabetin görüldüğü oyunun sonunda, elbette merdivene ulaşmak da ayrı bir önem taşıyor. Tüm aile bireylerini ve arkadaşları kahkaha dolu anlar beklerken seyredenler de en az oyuncular kadar eğleniyor.

Canavar Şehrinde Alarm Var. Yapışkan Canavarlar Firarda. Yapışkan canavarlar çetesi şehri turluyor ve şehir canavarlarını vıcık vıcık yapışkan elleri ile avlıyor. Acaba en çok canavarı kim yakalayacak ve merdivene ilk kim ulaşacak?